Snowy landscape and forest surrounding Biovaleputna guest house
Background illustration for text

Despre noi

Bine ați venit la pensiunea Bio Valeputna, unde tradiția se îmbină cu actualul!

Realizată din materiale naturale, pensiunea are mobila confecționată din lemn recuperat și obiecte recondiționate. Meșterii pricepuți cu care am colaborat au reușit să transforme în realitate viziunea noastră: de a transpune tradițiile locale în confortul actual. Covoarele țesute din lână de oaie, vesela din ceramică lucrată local, corpurile de iluminat și mobilierul realizat din fier lucrat manual întregesc decorul de vis pe care îl veți găsi la Bio Valeputna.

White flowers in clear vase on wooden table at Biovaleputna guest house

Veți avea ocazia de a experimenta stilul de viață bucovinean, cu tot ceea ce înseamnă acesta: bucate alese, liniște și trai într-un loc înconjurat de o natură pur și simplu uimitoare. Aici vă veți putea bucura de tot ce e mai bun în natură!

La nivel de facilități exterioare, la Bio Valeputna veți găsi un foișor cu loc de luat masa și un șemineu cu grătar, plită, cuptor și afumătoare. Mâncarea pregătită aici poate fi servită în aer liber, la una dintre cele 2 terase, una dintre ele fiind chiar pe malul părâului Putna, oferind o priveliște incredibilă.

Cei mici nu se vor plictisi: în curtea pensiunii se află un loc de joacă unde își vor găsi mereu ocupație. Grădina pensiunii oferă pe timpul verii legume proaspete, iar în apropiere există un mic iaz cu păstrăvi aurii. Parcarea proprie garantează oaspeților siguranța de care au nevoie. La interior, oaspeții pensiunii se pot bucura de facilități precum: șemineu în living-ul generos, bucătărie complet echipată și utilată, mașină de spălat vase și rufe, Wi-Fi precum și numeroase alte elemente ce caracterizează un stil de viață modern și pe deplin confortabil.

Comfy chair on fur rug next to fireplace in cozy room at Biovaleputna guest house

Locația noastră

Adresa noastră: Str. Păstrăvăriei, nr. 135 A, Valea Putnei,com. Pojorâta, jud. Suceava, România, 727441. Pensiunea se află în județul Suceava, la 27 km de Vatra Dornei, 49 km de Gura Humorului și 18 km distanță față de Câmpulung Moldovenesc. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Suceava, aflat la 99 km distanță. Cu siguranță vă veți găsi drumul către această oază de relaxare din inima Bucovinei.