Activități

Relaxare la piscină și saună

Relaxare la piscină și saună


Bio Valeputna este o locație de relaxare supremă. Ambientul unic este completat de facilități excelente de spa.

Piscina modulară de la Endless Pools îmbină luxul unei căzi cu hidromasaj cu un segment fitness, având curenți artificiali pentru înot. Exercițiu, joacă, relaxare și terapie cu apă caldă într-un format special.

Sauna finlandeză de exterior de la Narvi, făcută special pentru pensiunea noastră, este o delectare. Oaspeții noștri au acces la rezultatul a peste 80 de ani de experiență în domeniul saunelor.

Mountain bike

Mountain bike


Împrejurimile pensiunii oferă câteva din cele mai bune trasee pentru bicicletă din regiune. Drumuri forestiere, aer curat, peisaje de vis și obiective interesante. Avem biciclete pentru toți, inclusiv cei mici!

Lecții

Lecții


Dacă vă întrebați cum sunt realizate minunatele ouă încondeiate, puteți lua lecții în acest sens sub îndrumarea unei talentate doamne din Valea Putnei.

Sunteți pur și simplu uimiți de frumusețea covoarelor țesute din lână? Dacă vă doriți să aflați cum sunt făcute vă oferim și posibilitatea de a lua lecții în acest sens. Sub îndrumarea unei țesătoare din Sadova, veți învăța cum se face firul, detalii despre țesut și veți afla cum se tes covoarele de lână.

Ați fost impresionați de frumoasele elemente brodate din cadrul pensiunii? Puteți învăța alături de o doamnă, pentru care trecerea anilor a însemnat doar un plus de experiență în acest meșteșug, cum să brodați o ie, o batistă sau o față de masă.

Lecții de afumat păstrăv și făcut cobze

Lecții de afumat păstrăv și făcut cobze


Zona este una reprezentativă atât pentru renumitul păstrăv, cât și pentru modalitatea unică de a-l prepara. Puteți pescui păstrăvul din iazul pensiunii aflat în apropiere, iar apoi veți învăța cum să preparați într-un mod unic captura dumneavoastră. La Bio Valeputna veți putea învăța cum să afumați păstrăv cu conuri de brad, cum să faceți cobze și cum să preparați adevărate delicatese din acest pește.

Descoperă Bucovina

Descoperă Bucovina


Informațiile despre rute și obiectivele vizate le veti gasi la pensiune.

În timpul drumețiilor veți putea ajunge la Codrii Seculari din Munții Giumalău, spre Rarău sau Mestecăniș. Traseele pot fi parcurse pe jos sau cu pe bicicletă, după preferințe.

Iată doar câteva motive pentru a alege drumetiile:

- în funcție de sezon, veți putea culege fructe de pădure

- veți putea merge la cules de ciuperci cu un cunoscător local

- puteți alege trasee off road; opțional, se poate lua masa la o stână de pe traseu (programările se vor face cu 2 săptămâni înaintea rezervării).